Регистрация

Ропа виеха - телешко с чушки



Ропа виеха - телешко с чушки
Лесно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 2114

Телешка яхния със зеленчуци и маслини.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 13.01.2017

Готвим крехко телешко месо по стара испанска рецепта, която днес е на почит в Куба. Ропа виеха означава разпокъсани дрехи, а защо ястието се казва така, можете да разберете във видеото. Телешкото месо се готви в бульон под акомпанимента на червени и зелени чушки, домати от консерва, зелени маслини, бяло вино, бекон и много подправки. След повече от два часа на огъня, то се е превърнало в апетитни месни влакна, добре смесени със зеленчуци. Можете да поднесете ястието със сварен ориз, картофено пюре или любимия хляб.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта