Регистрация

Ризото с моркови и тиквички



Ризото с моркови и тиквички
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 4951

Ризото със зеленчуци, бяло вино и пармезан.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Приготвянето на ризото в домашни условия не е философия - то просто изисква да решите с какви зеленчуци го предпочитате, да жертвате малко качествено бяло вино в името на уникалния му сос и да запретнете ръкави, за да го запържите. Към дадената рецепта можете да добавите скариди, рачешки рулца или късчета пилешко месо, ако не сте свикнали да сядате без мръвка на масата.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 55 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. кайм
  2. сол
  3. 50
  4. о
  5. яйц
  6. m
  7. тиган
  8. 10
  9. КАША
  10. %br%

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта