Ризото с горгонзола, маскарпоне и орехи
     Лесно   |   Порции 2
  |   Видяна: 5264
    
Мария Гроздева уцелва десятката с вегетарианско ризото.
Ризото със сирена - перфектно предложение за обяд, след който няма да усещате досадната тежест изагуба на енергия, но гарантирано ще се нахраните. вижте как го приготвят Мария Гроздева и Лео.
Най-важните съставки
бяло вино, вино, зеленчуков бульон, зехтин, лук, маскарпоне, настърган пармезан, орехи, ориз, ориз „Арборио”, пармезан, ризото, сирене горгонзола, сирене маскарпоне, сол, сол и пипер, черен пипер
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20 мин.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ