Регистрация

Ризото със спанак по флорентински



Ризото със спанак по флорентински
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3178

Постен ориз арборио с печурки и зелени подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 21.11.2016

Готвим постно ризото, като смесваме оризовите зърна със зелен сос от пюрирани заедно спанак, магданоз и естрагон. За повече лукс на ястието добавяме сотирани гъби, като се стараем да не използваме животински продукти. Ако обаче вие не постите или не сте на вегетарианска диета, не се свенете да обогатите рецептата с рендосан кашкавал или пармезан, а дори и жарнати на сух тиган кубчета бекон. Импровизирайте според вкуса си.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта