Риба с орехи и свежа салата
Средно | Порции 3
| Видяна: 3382
Печено филе от риба с ядки и зеленина, поднесено с доматена салата и кълнове.
Искате нещо изискано, полезно, вкусно и не много трудно за приготвяне за Никулден, с което да впечатлите гостите и близките? ...Ами, ето го. Печена риба със смесица от аромати и покривка от хрупкави ядки. Вижте какво филе от риба имате в хладилника, защото почти всеки вид ще може да ви влезе в употреба.
Най-важните съставки
боб, бобени кълнове, бяла риба, горчица, дижонска горчица, домат, зехтин, лимон, магданоз, орехи, паламуд, риба писия, сладководна риба, соленоводна риба, сьомга, филе от акула, филе от сьомга, филета от сом, хек, херинга, чери домати, шаран
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ