Риба със сос от кисело мляко
Трудно | Порции 1-2
| Видяна: 3470
Риба с лучен сос, карамфил и кардамон.
Истински шедьовър в рибната кухня - пържена маринована костна риба с лучено-млечен сос и чили, карамфил, кардамон и канела. Ако искате да заиграете сетивата с трудна за разпознаване и екзотична комбинация от вкусове и аромати, това е рецептата, по която трябва да приготвите риба за Никулден. Дръзко е да се захванете с тази рецепта, но определено резултатът ще е удивителен, ако спазите инструкциите.
Най-важните съставки
бяла риба, вода, дафинов лист, захар, зелен кардамон, канела, карамфил, кардамон, кисело мляко, куркума, лук, олио, паламуд, риба писия, риба платика, риба тон, риба треска, синап, сладководна риба, смлян карамфил, сол, соленоводна риба, сьомга, филе от сьомга, червен лук, чили, чили чушки, шаран
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ