Регистрация

Риба по италиански в сладко-кисел сос - част 2



Риба по италиански в сладко-кисел сос - част 2
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 2511

Ципура с кисело мляко и балсамов оцет.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Двама италианци се затварят в кухнята, за да свършат перфектна работа с филета от ципура, кисело мляко, балсамико и подправки. Крайният резултат е вкусна и апетитна риба в сладко-кисел сос, украсена с чери домати.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта