Регистрация

Разядка с консерва риба, майонеза и кореноплодни зеленчуци

Разядка с консерва риба, майонеза и кореноплодни зеленчуци
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 141

Моркови и цвекло с майонеза и риба - едно достойно руско мезе.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 картофа
  • 2 глави цвекло
  • 3 глави лук
  • 2 моркова
  • 2 яйца
  • 200 грама рибно филе (може и от консерва, пушено или мариновано; опитайте с риба тон, херинга, сьомга и др.)
  • 200 грама майонеза

Начин на приготвяне:

1. Сварете картофите, морковите, цвеклото и яйцата в отделни съдове.

2. Обелете картофите и ги рендосайте. Върху тях нарежете рибното филе на малки хапки. Ако използвате консерва - пресипете в чиния и намачкайте рибата с част от соса на консервата.

3. Отгоре поръсете с наситнения лук и загладете с майонеза.

4. На следващия ред сложете рендосаните варени моркови, след това варените яйца и после - цвеклото.

5. Отгоре загладете отново с майонеза.

6. За финал украсете с варени зеленчуци и заделени продукти от салататата. Развихрете въображението си.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта