Регистрация

Разточване на домашно тесто на тънки кори



Разточване на домашно тесто на тънки кори
Средно   |   Порции 1-3   |   Видяна: 6358

Обикновено тесто с олио и яйце за кори за баница.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Домашни фини кори за банички - изглежда ви невъзможно да си ги омесите, но погледнете колко лесно и бързо можете да напавите тестото, а след това да го разточите в желаните форми. Просто не си заслужава да купувате от магазина.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта