Регистрация

Разточване на домашно тесто за италианска пица



Разточване на домашно тесто за италианска пица
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 5057

Еластично тесто за италиански професионални пици.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Замесете си пица у дома  - еластично тесто, загоряла по крайщата на тавата коричка с елегантни дупки в блата, които биха пленили всеки любител на италианското тестено изделие. Изтънчеността на нещо толкова просто е истинският му чар. Опитайте да бъдете създател на този шедьовър.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
3
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. във
  2. бисквити
  3. ЧЕРЕ
  4. ца
  5. 10
  6. ЯЙЦА
  7. Зеле
  8. СОС
  9. м
  10. 9

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта