Регистрация

Пюре Дюбари с карфиол и крема сирене



Пюре Дюбари с карфиол и крема сирене
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2999

Карфиолен сос за мазане със сирене и чесън.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 06.10.2015

 

След като разбираме коя е мадам Дюбари и защо нейното име във френската кухня се среща в почти всички ястия с карфиол, се захващаме за зелевата глава, за да я превърнем в един уникален сос, който може да изпълнява функцията на гарнитура, разядка и дори вкусотийка за мазане върху хляб и сухари. Леко свареният карфиол се пасира до хомогенност с крем сирене, а след това в сместа се добавя ароматизирано масло - поело дъха на розмарин и чесън - лесна за приготвяне бяла идилия. Вижте как се прави:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
5
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта