Салата с червена леща и печено цвекло
     Лесно   |   Порции 3
  |   Видяна: 3909
    
Леща с цвекло, целина и лук.
Необходими продукти:
- 3 чаши сготвена червена леща, леко твърда
 - 3 малки глави цвекло, печено, обелено и нарязано
 - ¼ чаша нарязана целина
 - ¼ чаша нарязан на кубчета червен лук
 - ¼ чаша настърган пресен естрагон
 - ¼ чаша настърган пресен италиански магданоз
 - сока от 3 лимона
 - 1 с.л. мед или захар
 - сол и прясно смлян пипер на вкус
 
Начин на приготвяне:
1. Смесете всички съставки и охладете за минимум един час преди сервиране.
2. Сервирайте върху къдрава цикория с пресен естрагон.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 40 мин.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ