Регистрация

Салата с червена леща и печено цвекло

Салата с червена леща и печено цвекло
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 3426

Леща с цвекло, целина и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 3 чаши сготвена червена леща, леко твърда
  • 3 малки глави цвекло, печено, обелено и нарязано
  • ¼ чаша нарязана целина
  • ¼ чаша нарязан на кубчета червен лук
  • ¼ чаша настърган пресен естрагон
  • ¼ чаша настърган пресен италиански магданоз
  • сока от 3 лимона
  • 1 с.л. мед или захар
  • сол и прясно смлян пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Смесете всички съставки и охладете за минимум един час преди сервиране.

2. Сервирайте върху къдрава цикория с пресен естрагон.

 

Източник: opensourcefood

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта