Регистрация

Пържен дроб по тиролски със сос от ябълки и вино



Пържен дроб по тиролски със сос от ябълки и вино
Трудно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 3246

Мекици от Алпите и топли хлебчета с ким и кимион.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 82 - Сезон 2

Дължина: 21:08
Излъчено на: 2012-01-11 11:30
 
 
Днес ще готвим тиролски и баварски рецепти:
 
  • Телешки дроб с лук, сметана, кисели ябълки и вино.
  • Домашен баварски хляб с ким и кимион.
  • Щраубен - алпийски пържени мекици с ракиено тесто.

 

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта