Регистрация

Пържени наденички със зеле

Пържени наденички със зеле
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 908

Пържена наденица с прясно зеле.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 зелка (около 1,5 кг)
  • 600-700 г сурова наденица
  • 2 с.л. доматена салца
  • черен пипер на вкус
  • лук
  • няколко супени лъжици олио
  • вода

Начин на приготвяне:

1. Сгорещете олиото в голям тиган, нарежете наденичките и ги запържете в него.

2. Нарежете зелето на ивици и го сложете да се задушава в тенджера с вода на слаб огън за 30 минути. Отцедете зелето от течността, след като се е задушило.

3. Наситнете лука, запържете го в тигана от готвенето на наденичките, добавете наденичките, гответе още малко и след това добавете и зелето с доматената салца. Гответе докато се запържи.

4. Подправете на вкус, като можете да добавите масло или свинска мас, за да стане по-тежичко. Лют пипер, бахар - импровизирайте.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта