Регистрация

Пълнено шкембе с ориз и черен дроб



Пълнено шкембе с ориз и черен дроб
Средно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 2884

Различна шкембе чорба с дробчета и праз лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 01.12.2015

 

Запръжка от праз лук с черен дроб звучи добре. Още по-вкусно започва да става ястието, когато към него се добави и бисерен ориз, но тази рецепта е страхотна, затова чуйте и вижте какво се прави след като е готова запръжката. Тя служи за плънка на сарми, чиято обвивка е телешко шкембе. Да - в парчетата шкембе се увива своеобразната дроб сарма, а след това всичко ври заедно докато се смесят вкусовете. Остана поднасянето - рулцата с шкембе и черен дроб се режат на кръгчета, за да се вижда цялата изкусителност на ястието. За финал се залива с част от бульона от варенето и традиционния сос за шкембе чорба с оцет и чесън. Не сте хапвали такова ястие с телешко стомахче, нали?

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 180
  2. 30
  3. кето
  4. 50
  5. 18
  6. 400
  7. чесън
  8. люто
  9. ром
  10. 200

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта