Регистрация

Пълнено свинско с тиквички и горчица



Пълнено свинско с тиквички и горчица
Лесно   |   Порции 5-6   |   Видяна: 2363

Свинска плешка на бавен огън с плънка от зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 05.08.2016

Готвим свинска плешка, навита на руло, в която се сгушва ароматна плънка от рендосани тиквички, смесени с горчица, копърово семе и чесън. Ястието е лесно за готвене, семпло откъм продукти, питателно и много много вкусно. Мръвката става сочна и крехка, а сърцевината й леко се губи, но оставя между влакната месце приятен аромат и овкусяване. Толкова е лесно да си спретнете това вкусно ястие, с което можете да изпиете и чаша хубаво вино.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1:40 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта