Регистрация

Пълнено агнешко с орехи и сирене



Пълнено агнешко с орехи и сирене
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2926

Агнешка плешка с плънка от спанак, лук и синьо сирене, печена в бяло вино.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

 

Нетрадиционно предложение за Гергьовден или просто за тези, които искат да си приготвят крехко агънце по оригинален начин.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта