Регистрация

Пълнени рулца от раци с кашкавал

Пълнени рулца от раци с кашкавал
Лесно   |   Порции 12-16 броя   |   Видяна: 1317

Рулца от раци с плънка от кашкавал и майонеза.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 опаковка рулца от раци
  • 150 г кашкавал
  • 1-2 скилидки чесън
  • 2 с.л. майонеза
  • пресен копър

Начин на приготвяне:

1. Рулцата от раци оставете да се размразят и стоплят добре на стайна температура. Така ще станат по-еластични и няма да се късат.

2. Кашкавала рендосайте, чесъна намачкайте на паста, а листенцата на копъра наситнете.

3. Смесете чесъна и кашкавала с майонезата.

4. Взимайте рачешко рулце, развивайте го внимателно (след третото ще придобиете рутина) и намазвайте с майонезената смес. Завивайте обратно. Дори и да се скъсат, пак се получава.

5. На финала топвайте двата края на рулцето в наситнения копър.

6. Подредете в плато и дръжте в хладилник до момента на сервирането.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта