Регистрация

Пълнени круши с бекон и пармезан

Пълнени круши с бекон и пармезан
Лесно   |   Порции 2-8   |   Видяна: 903

Кошнички от круши с беконена плънка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 круши
  • 200 г бекон
  • 80 г масло
  • 50 г пармезан
  • 1-2 стръка зелен лук
  • 1 с.л. галета

Начин на приготвяне:

1. Измийте крушите и ги разполовете през средата. Издълбайте част от сърцевината с чаена лъжичка. Подредете плодовете с отвора нагоре в тава, намажете с масло и бутнете в предварително загрята на 200 градуса фурна за 10 минути.

2. През това време наситнете бекона и лука. Сгорещете масло в тиган и запържете. Добавете пармезана и изчакайте да се разтопи. Добавете галета и разбъркайте хубаво.

3. Получената смес разпределете в крушите и ги върнете на 180 градуса за още 10 минути. По желание капнете малко течна незаквасена готварска сметана.

Източик: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта