Регистрация

Пълнени гъби с топено сирене и зеленчуци

Пълнени гъби с топено сирене и зеленчуци
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 3656

Гъбени хапки с моркови, лук и кашкавал.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 25 големи гъби печурки
  • 3 глави лук
  • 2 моркова
  • 150 грама кашкавал
  • 150 грама топено сирене
  • 50 мл растителна мазнина
  • сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Измийте гъбите и махнете пънчетата от капачетата. Пънчетата наситнете, а капачетата подредете върху намазнена тава или тава, застлана с фолио за печене, с отвора нагоре. Пуснете да се пекат на 180 градуса за 15 минути.

2. През това време наситнете лука, рендосайте морковите и сгорещете мазнината.

3. Запържете зеленчуците и пънчетата от гъбите, овкусете със сол и пипер и добавете топеното сирене, спирайки котлона.

4. Размешвайте докато сиренето се разтопи напълно.

5. Извадете гъбите от фурната, напълнете ги със запръжката и отгоре рендосайте кашкавал. Върнете да се допекат за още 5-8 мин.

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта