Регистрация

Пълнени гъби с раци

Пълнени гъби с раци
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 2826

Гъби, раци, майонеза и сирене в перфектна люта комбинация.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 13-15 малки портобело гъби
  • 2 скилидки чесън
  • 1 пакет месо от раци
  • ¼ чаша майонеза
  • 100 г сирене (какъвто вид харесвате, аз предпочитам холапеньо или моцарела)
  • половин ч.л. сол
  • половин ч.л. черен пипер
  • половин с.л. сух магданоз
  • половин с.л. риган
  • половин с.л. люто чили на прах или лют сос

Начин на приготвяне:

1. С влажна хавлиена кърпа, избършете добре гъбите, после отстранете стеблата и издълбайте леко гъбите така, че да направите място за пълнежа с раци. Не изхвърляйте издълбаното, а го добавете в сместа с раците.

2. Смесете всички съставки, намажете гъбите с малко зехтин. Натъпчете добре гъбите, така, че да преливат. Включете барбекюто на средна към висока температура.

3. Сложете гъбите на барбекюто и печете за 10 минути. Добър апетит!

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. иран
  2. във
  3. яйце
  4. не
  5. 30
  6. вода
  7. food
  8. Ньоки
  9. Ути

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта