Регистрация

Пълнени гъби с наденица и кашкавал

Пълнени гъби с наденица и кашкавал
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 1746

Гъбени кошнички с плънка от месо и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 300 грама наденица
  • 500 грама гъби
  • 2 глави лук
  • сол и пипер на вкус
  • 2 с.л. растителна мазнина
  • 200 грама кашкавал
  • зелени подправки на вкус (пресен лук, копър и др.)

Начин на приготвяне:

1. Измийте хубаво гъбите, отделете пънчетата от кошничките и нарежете пънчетата на ситно.

2. Наденицата нарежете на малки кубчета, лука наситнтене и запържете до златисто в растителната мазнина. Щом покафенее, добавете при него наденичките, гъбените пънчета, сол и пипер на вкус. Гответе няколко минути.

3. Рендосайте кашкавала.

4. Подредете капачетата, обърнати с дупката нагоре в намаслена тавичка и ги напълнете със запръжката. Най-отгоре сложете рендосан кашкавал.

5. Печете около 30 минути в средата на предварително загрята фурна на 200 градуса. Кашкавалът трябва да стане златист.

6. При сервиране поръсете с наситнени зелени подправки.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта