Провансалски рататуй и панирани сирена
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 3664
Шоколадова лава и френски рецепти.
Епизод 108 - Сезон 1
Дължина: 24:00
Излъчено на: 2011-09-07 09:00
Днес ще готвим:
- Традиционно френско ястие в модернизирана версия - постен рататуй.
- Панирано бяло саламурено сирене, какембер и кашкавал - разстопени в средата и с твърда хтупкава коричка.
- Шоколадов кейк с течен център или т.нар. шоколадова лава.
Най-важните съставки
белтъци, босилек, брашно, ванилия, вода, галета, дафинов лист, домат, жълтък, захар, зелена чушка, зелени чушки, зехтин, кашкавал, консерва белени домати, лук, масло, мащерка, натурален шоколад, олио, патладжан, сирене, Сирене Камембер, сирене фета, сламурено сирене, сол, сол и пипер, тиквички, червени чушки, черен пипер, черен шоколад, чесън, чушки, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ