Регистрация

Провансалски рататуй и панирани сирена



Провансалски рататуй и панирани сирена
Трудно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 3537

Шоколадова лава и френски рецепти.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 108 - Сезон 1

Дължина: 24:00
Излъчено на: 2011-09-07 09:00
 
 
Днес ще готвим:
 
  • Традиционно френско ястие в модернизирана версия - постен рататуй.
  • Панирано бяло саламурено сирене, какембер и кашкавал - разстопени в средата и с твърда хтупкава коричка.
  • Шоколадов кейк с течен център или т.нар. шоколадова лава.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
11
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта