Регистрация

Постни чеснови питки с билки



Постни чеснови питки с билки
Средно   |   Порции 12 питки   |   Видяна: 2676

Хлебчета с чесън, мащерка, риган, розмарин и майоран.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 29.11.2016

Учим се да месим ароматен домашен хляб с подправки и чеснов дъх, като оформяме насъщния на малки апетитни възелчета. Брашното замесваме с печен чесън и букет от подправки - мащерка, майоран, розмарин и риган. Добавяме в него още и два вида мая - суха мая за печива и неактивна мая - традиционна веганска хранителна добавка. Сипваме също и бадемово мляко, което по желание можете да замените със соево. След изпичане питките се мажат със смес от намачкан печен чесън и зехтин и се поръсват със счукана в хаванче морска сол.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта