Регистрация

Постни бисквити с бадеми, кокос и шоколад



Постни бисквити с бадеми, кокос и шоколад
Средно   |   Порции 18-12 бисквити   |   Видяна: 1990

Безглутенови сладки с бадемово брашно и кокосово масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 14.03.2017

Ето рецепта за вкусни и полезни сладки без глутен и без животински продукти, в които има много ядки, аромат на ванилия, кокос и канела и сладък кленов сироп. Това е десерт без брашно, за който смиламе в блендер бадеми и ги смесваме с накълцани орехи. Ето с какво заместваме пшеничното или царевичното брашно.

Следва да смесим кленов сироп с кокосова захар и разтопено кокосово масло, а в друга купа да миксираме наситнените ядки с черен или вегански натрошен шоколад, ванилия, канела и малко сол за регулиране на вкуса. После обединяваме течните и сухите съставки и имаме готова смес за вегетариански бисквити. Оформяме от нея курабийките, охлаждаме ги за половин час, за да не се разтекат и после печем за 12 минути.

Ето сладкишчета, подходящи за хора на безглутенова диета, постещи, вегетарианци и вегани, както и хрумка за едни различни и вкусни бисквити за десерт за Бъдни вечер. Изберете своя повод и си ги направете - не е сложно.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта