Регистрация

Постна супа с праз лук, ориз и маслини



Постна супа с праз лук, ориз и маслини
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 727

Постна зелева чорба за Бъдни вечер.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 19.12.2016

Тази супа няма да впечатли гостите с неустоима визия, но може да зарадва семейство и приятели с традиционен зимен български вкус, защото в нея се комбинират задушен праз лук и зелева чорба. Към тях добавяме сушени домати за доза елегантност и наситнени маслини. Оризът е в основата на питателността й. А деликатният дъх на джоджен ни връща на селската трапеза от едно време.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта