Регистрация

Супа от праз с пащърнак и гъби



Супа от праз с пащърнак и гъби
Лесно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 2762

Крем супа от пащърнак с праз лук, печурки и синьо сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 14.10.2016

Това е рецепта за супа без месо, в която преобладава копринен бульон за основа. Той се приготвя от праз лук в масло с пащърнак, къкрили в бяло вино. След това се прецежда, за да придобие изискана текстура и се овкусява със сол, пипер и индийско орехче. После полягва в супените чинии. А върху него се поръсват пържени гъби печурки в масло, кубчета синьо сирене и листенца прясна мащерка. Ето как една супа може да се превърне в истински лукс, дори и да не съдържа месо.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта