Регистрация

Пица калцоне с патладжан и моцарела



Пица калцоне с патладжан и моцарела
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2600

Затворена пица със сини домати, моцарела, пармезан и босилек.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Затворената пица калцоне изисква тестото да е по-тънко, а плънката да не се нуждае от продължителна термична обработка на силна температура, защото тестото ще прегори или пък рискувате да остане недопечено. Затова едно подходящо решение е да използвате зеленчуци и сирена за направата на италианското пълнено хлебче. Ето го в типичен вариант с дъх на Средиземноморие, където се съчетават моцарела, патладжани, домати, пармезан и босилек, за да създадат страхотна глезория за вкусовите рецептори. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта