Регистрация

Питки с тиква и мед



Питки с тиква и мед
Средно   |   Порции 12 питки   |   Видяна: 3262

Хлебчета с тиквено пюре във формата на тиква.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 31.10.2016

Ето идея какво да правим с тиквата, останала при издълбаването на фенер за Хелоуин. Предлага се сърцевината й да влезе в основата на вкусни питки, които дори можете да оформите като малки тикви. Методът за правене на хелоуински хляб с конец е интересно и полезно кулинарно умени, което можете да усвоите от видеото. Освен това хлябът с тиквено пюре е вкусна закуска за цялото семейство. Особено ако го поднесете с ароматното масло, смесено с мед и канела, което водещите предлагат да си направите за броени минути. Вижте как:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 10
  2. са
  3. за
  4. Пилешко руло
  5. %s
  6. П
  7. очи
  8. С
  9. к
  10. Кашкавал

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта