Регистрация

Пиле с кисело зеле в гювеч



Пиле с кисело зеле в гювеч
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 7542

Печено пиле по български, пълнено със зеле и булгур.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

        Пиле със зеле - една страхотна българска комбинация, особено подходяща за студените дни, когато към нея задължително върви и чаша руйно червено вино, от което кръвта ще закипи. Ако искате да си го направите съвсем по български, можете да печете ястието в гювеч, който ще му придаде типичната развареност на готвеното в този съд месо. Рецептата е лесна за приготвяне, а крайният резултат е типичен пример за родната кухня.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 366
  2. ЯЙЦА
  3. ги
  4. 600
  5. ПИЛЕ
  6. 36
  7. 538
  8. osi
  9. пюре
  10. dazzle

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта