Пиле с бира по тайландски
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 2991
Печено пиле с бира и лук.
Необходими продукти:
- цяло пиле
- червен тайландски чили сос (или друг вид чили сос по избор)
- 1 кенче бира
- сол
- пипер
- зехтин
- 1глава лук
Начин на приготвяне:
1. Предварително загрейте фурната на 230 градуса.
2. Покрийте пилето със зехтин, подправките и чили соса.
3. Нарежете лука на парченца и ги поставете под кожата.
4. Отворете си кенче бира и отпийте. След това я поставете до половината в пилето.
5. Печете до готовност.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 60 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ