Пиле със зеленчуци по китайски
Лесно | Порции 4
| Видяна: 4436
Пилешки гърди на уок с нудли и терияки сос.
Бон Апети
Излъчен на 26.01.2017
Готвим пилешки гърди по китайски със зеленчуци, нудли и терияки сос. За целта пилешкото месо нарязваме на кубчета, нудлите варим, а лука и двата вида чушки правим на тънки лентички. Месото се овкусява със сол и пипер и се поръсва с царевично нишесте. Запържва се на уок, а после в мазнината се пържат наситнения джинджифил, чесъна, след тях идват и чушките, лука, броколите, после и пилешкото месо се връща в тигана. Накрая се изсипват и сварените нудли, овкусяваме с терияки сос и готвим още няколко миути.
Най-важните съставки
броколи, джинджифил, зелена чушка, зелени чушки, китайски нудълс, нудълс, олио, пилешки гърди, пилешко месо, сол, сол и пипер, сос терияки, царевично нишесте, червен лук, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ