Регистрация

Пилешко филе с бекон, горчица и вино



Пилешко филе с бекон, горчица и вино
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 2604

Сочни пилешки гърди с лук и мазен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Ако искате пилешките гърди да останат сочни, вместо месото да изсъхва, добавете им сочност под формата на мазен бекон, пресен лук и бяло вино. Така месото няма да ви бъде сухо.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта