Регистрация

Пилешко по филипински с ананас



Пилешко по филипински с ананас
Средно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 2602

Пилешки бутчета и хапки с плодове и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Филипинската кухня изглежда нестандартна за българските кулинарни разбирания, но едва ли има човек, който ще опита традиционната тамошна комбинация от пилешко месо с ананас и ще се разочарова. Смесицата на вкусове е толкова нежна, че остава да си сварим един бял ориз, за да превърнем ястието в наистина традиционно за островната култура. Ако у вас има експериментаторски готварски дух, си заслужава да го зарадвате, като сготвите тази плодово-месна манджичка.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 50
  2. koshmari
  3. 96
  4. лук
  5. елен
  6. Л
  7. 5
  8. s
  9. !
  10. Кое

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта