Регистрация

Пилешки гърди с бекон и кашкавал



Пилешки гърди с бекон и кашкавал
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 4132

Печено пилешко с кашкавалена коричка и гарнитура от печени цели гъби.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 03.02.2017

Страхотна рецепта за пилешко с гъби ни показват Лора и Стоян, като за основа на ястието избират пилешки гърди. След овкусяване със сол и пипер месото се готви закратко на тиган с масло, чесън и мащерка, само колкото да се запечата. Преместваме го в тавичка, където покриваме гърдите с ленти бекон, а отгоре поръсваме с настърган кашкавал. После печем за 10-15 минути и мръвките са готови. Тях можете да поднесете с много видове гарнитура, но в рецептата ни предлагат това да бъдат запечени печурки с терияки сос. Просто ни трябват по-големи гъбки, за да можем да ги сервираме цели, а преди това да ги овкусим хобаво с екзотичната подправка. Това е всичко!

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта