Регистрация

Пилешки бутчета с бекон, мед и гъби



Пилешки бутчета с бекон, мед и гъби
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2231

Печено пилешко в меден сос с праз лук и горски гъби.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 30.10.2015

 

Интересна рецепта за пилешки бутчета - те се готвят в компанията на свински бузи, които по желание можете да замените със свински гърди или бекон. В лесната манджичка влизат още замразени горски гъби и няколко стръка праз лук, а за да стане ястието съвсем апетитно, преди да го заточим във фурната, добавяме микс от мед и масло, който помага на бутчетата да хванат сочна апетитна леко сладникава коричка. Огладняхте, а?

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта