Регистрация

Печен пангасиус с лук и майонеза

Печен пангасиус с лук и майонеза
Лесно   |   Порции 5-6   |   Видяна: 2738

Филе от риба на фурна със соев сос и кашкавалена коричка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 700 г филе от пангасиус
  • 1 глава лук
  • 3 с.л. майонеза
  • чили сос и черен пипер на вкус
  • соев сос на вкус
  • 1 с.л. зехтин за намазняване на тавата
  • 100 г пармезан или кашкавал

Начин на приготвяне:

1. Почистете добре филето от риба и го нарежете на не много тесни ленти по ширина. Лука нарежете на колелца.

2. В намазнена тавичка наредете на дъното част от филетата пангасиус, овкусете ги със соев сос, чили, пипер и майонеза, покрийте с колелца лук. Редувайте така докато продуктите свършат.

3. Най-отгоре поръсете с настърган пармезан или кашкавал.

4. Запечете в предварително загрята на 220 градуса фурна за около 30 минути.

 пангасиус с майонеза, чили, соев сос и пармезан

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта