Регистрация

Печено телешко с пипер



Печено телешко с пипер
Средно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2265

Телешко на фурна с червен лук и винен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 30.09.2016

Дебела телешка мръвка печем на фурна, като я обтриваме със зехтин и пипер меланж, за да се получи вкусна коричка от подправки. Компания й прави червен лук, нарязан на едро и овкусен с балсамов оцет, кафява захар и мащерка. А докато местото се готви за по малко от половин час, приготвяме вкусен винен сос за поднасяне, в който освен червено вино се усеща пикантността на сос уорчестър и сладостта на част от карамелизирания лук, който добавяме. След изпичане телешкото се нарязва на слайсове и се поднася с лука и соса.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта