Печени яйца в картофени кошнички
Мини пататник гнездо с печено яйце в средата.
Бон Апети
Излъчен на 25.01.2017
Готвим картофени кошнички, в които поднасяме яйчица. Това е вкусен ордьовър без месо, в който основата се прави от сварени картофи, смесени с масло, запържен лук и кашкавал. Можете да използвате пушен кашкавал за по-силен аромат, но и с обикновен пак ще е вкусно. Разбиваме готовото пюре с малко мляко, добавяме сол и ппер на вкус и разстиламе няколко дебели солени картофени палачинки, които оформяме като гнезда. В тях чукваме по едно яйчице и запичаме на фурна за 10-15 минути. А после имаме страхотен ордьовър, който може да наръсим с наситнен пресен магданзо за разкош.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ