Регистрация

Печена скумрия с вино и моркови



Печена скумрия с вино и моркови
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 3656

Печена морска риба с лук и подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

 

   За да стане скумрията сочна, не пестете зеленчуците, върху които ще полегне докато прекара повече от половин час на несилна фурна. Те. поели от нейния ароматен сок пък ще се превърнат в уникална гарнитура за рибата.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта