Регистрация

Печена свинска плешка с гарнитура



Печена свинска плешка с гарнитура
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 3787

Свинско на бавен огън с подправки и зеленчуков сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 12.02.2016

Вкусно печено свинско по шведска рецепта - месото се готви на бавен огън в компанията на ябълки, лук и моркови, като предварително е овкусено с градински чай и джинджифил, за да придобие силен аромат на подправки. След изпичане се приготвя сос от зеленчуците в тавата и зеленчуков бульон. Сгъстяваме го една идея с царевично нишесте и поднасяме нарязаната свинска плешка върху канапето от ароматен сос и печени зеленчуци - една вкусна месна идилия.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта