Регистрация

Печена риба под картофено пюре



Печена риба под картофено пюре
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2203

Филе от пъстърва с коричка от варени картофи с мляко и масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 19.05.2017

Вкусна пъстърва с гарнитура готвят Лора и Стоян в компанията на 6-годишната Дарис. Филетата от риба се обтриват със сол и пипер и се запържват до полуготовност в масло. Следва да се подредят в тава за печене, но не си мислете, че рецептата свършва дотук.

Следващата стъпка е да направим ароматно картофено пюре като сварените и намачкани картофи смесим с яйчени жълтъци, масло, мляко, каперси, чесън и копър. Ароматната картофена смес прибираме в пош или пликче с отрязан връх и разпределяме върху рибата. Е, ако не държите на изцяло съвършената визия, можете и просто с лъжица да покриете пъстървата с пюрето. След това остава да се допече за четвърт час и е готово за сервиране.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта