Регистрация

Панирано заешко в бира по белгийски



Панирано заешко в бира по белгийски
Лесно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 3935

Заек с целина и лук в бирен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 08.04.2016

Белгийска рецепта за заек с бира и зеленчуци се учим да правим днес. Първо заешкото месо се овалва в брашно и се панира в масълце, а след него в тигана влизат наситнен лук и целина, които служат за гарнитура към мръвката. Ястието се овлажнява с добавка от светла бира, която създава страхотен сос, а той пък обогатява вкуса си като се подправя със синапени семена и мащерка. Ето една страхотна идея за вкусна манджа със заешко месо.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта