Регистрация

Пай с ябълки, круши и бадеми



Пай с ябълки, круши и бадеми
Лесно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 1978

Френски плодов сладкиш с ядки и амарето.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 18.12.2015

 

Бабината плодова баница може да се превърне и в изискан френски сладкиш с още малко добавки. Към традиционните кори с ябълки и круши слагаме бадемова паста с жълтък и масло, а след като се изпече вкусния тестен десерт, го намазваме с плодово желе, което създава съвършен завършек на пая и го прави наистина елегантен финал на една хубава вечеря. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 160
  2. лук
  3. 120
  4. кайма
  5. теле
  6. нар
  7. питки
  8. a
  9. П
  10. Сън

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта