Регистрация

Ориз със свинско

Ориз със свинско
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2402

Пържено свинско по китайски с гарнитура.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 400 г свинско месо
  • 1 стрък зелен лук
  • 1/2 глава наситнен лук
  • 1 ч.ч. задушен ориз
  • оризово вино за готвене
  • сусамово олио
  • сол
  • соев сос
  • мисо сос

Начин на приготвяне:

1. Нарежете свинското на ленти с желаната големина.

2. Нарежете диагонално бялата част на зеления лук, а перата му на колелца.

3. Смесете кръгчетата зелен лук с наситнения кромид, оризовото вино за готвене, сусамовото олио, солта, соевия сос, мисо соса и лентите свинско.

4. Сгорещете тиган на силен огън и добавете олиото и диагонално нарязания лук. Разбъркайте, добавете месото и гответе 5 мин.

5. Поднесете върху задушен ориз.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта