Регистрация

Ордьовър с колбас, майонеза, яйца и морков

Ордьовър с колбас, майонеза, яйца и морков
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2085

Зеленчуково предястие с месо и украса.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 150 грама майонеза
  • 200 грама от любимия колбас (шунка, бекон, пушено или варено филе)
  • 1 връзка пресен лук
  • 2 моркова
  • 3 варени яйца
  • сол на вкус

За украсата (по желание):

  • маслини
  • цвекло или червена чушка
  • белтъци от варени яйца
  • пресен лук
  • пресни билки (магданоз, копър)

Начин на приготвяне:

1. Нарежете колбаса на кубчета и го изсипете на дъното на чиния за ордьоври. Върху него, както и върху всеки следващ слой слагайте по малко майонеза. Ако сметнете, че не е достатъчно солена, добавяйте и сол на вкус.

2. Следва наситнения пресен лук.

3. След това е ред на рендосаните моркови.

5. После са наситнените варени яйца, като можете да си запачите белтък за украсата.

6. Загладете всичко с майонеза, която да бъде и основа за вашата декорация. Сега импровизирайте с маслини и зеленчуци по избор, за да оформите една красива картина върху бялата повърхност. Можете да използвате и моята идея от снимката.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта