Ордьовър Гъбена торта с пилешко
Мезе с гъби, месо, кашкавал, картофи и майонеза.
Необходими продукти:
- 120 грама цели гъби от буркан или консерва
 - 200 грама варено пилешко месо
 - 3 варени картофа
 - 200 грама майонеза
 - 100 грама зелен лук
 - 200 грама кашкавал
 - стръкчета пресен копър на вкус
 - магданоз и гъбки за украса
 
Начин на приготвяне:
1. На дъното на купа наредете гъбите цели с пънчетата нагоре.
2. Поръсете ги със ситно нарязан лук и копър.
3. Загладете пънчетата и зеленината със слой майонеза.
4. Накъсайте или нарежете на хапки пилешкото месо. Овкусете го с подправки по желание и сложете върху ордьовъра.
5. Рендосайте кашкавала върху пилешкото.
6. Намажете с още един плътен пласт майонеза.
7. Най-отгоре рендосайте варените картофи.
8. Приберете ордьовъра в хладилник да се стегне.
9. Преди сервиране обърнете върху чиния и премахнете купата като се стараете да се запази формичката. Отстрани украсете с клончета магданоз и гъбки.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ