Регистрация

Омлет с гъби пачи крак

Омлет с гъби пачи крак
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 11611

Омлет с гъби, тиквички и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 50 г гъби пачи крак, по големите разделени наполовина
  • 1/4 глава лук нарязана на ситно
  • 1/4 тиквичка, обелена и нарязана на кубчета
  • 1 яйце
  • сол и пипер
  • 1/2 супена лъжица масло

Начин на приготвяне:

1. Загрейте маслото и запържете лука, гъбите и тиквичките.

2. Разбъркайте едно яйце, добавете 1 супена лъжица вода, добавете сол и пипер и изсипете сместа в тигана.

3. Намалете температурата покрите тигана с капак, за да задушите ястието.

4. Веднага щом яйцето е готово, ястието е готово за сервиране.


Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
4
4 мн. добре
0
3 става
2
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта