Регистрация

Омлет с гъби, аншоа и сладка ряпа

Омлет с гъби, аншоа и сладка ряпа
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 3021

Бърз обяд с яйца и риба.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 яйца
  • 2 бр. сладка репичка от консерва, нарязана
  • аншоа
  • пресни гъби шийтаке, нарязани на кубчета
  • сушен магданоз
  • смлян черен пипер

Начин на приготвяне:

1. Сгорещете олио в тигана и изпържете аншоата до златисто-кафяво, заделете.

2. Задушете сладката репичка с шийтакето до омекване, поръсете със сушен магданоз и прибавете малко смлян черен пипер, заделете.

3. Разбийте 2 яйца на пяна, изсипете в тигана и запържете на бавен огън.

4. Поръсете с аншоа, сладка репичка и гъби отгоре и пържете до готовност.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. СЃ
  2. МА
  3. бон
  4. Със семена
  5. 9
  6. Л
  7. Украса
  8. a
  9. 180
  10. CA

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта