Овесени бисквитки с бял шоколад и джинджифил
     Лесно   |   Порции 10
  |   Видяна: 4403
    
Овесени бисквитки с бял шоколад, джинджифил и червени боровинки.
Необходими продукти:
- 1 ч. ч. размекнато масло
 - 1 ч. ч. бяла захар
 - 1 ч. ч. кафява захар
 - 2 яйца
 - 1 ч. л. ванилия
 - 5 с. л. прясно счукан джинджифил
 - 1 1/2 ч. ч. брашно
 - 1 ч. л. сода за хляб
 - 1 ч. л. сол
 - 1 ч. л. канела
 - 1 ч. л. смлян карамфил
 - 3 ч. ч. овесени ядки
 - 1 ч. ч. бял шоколадов чипс
 - 1 ч. ч. сушени боровинки
 
Начин на приготвяне:
1. Загрейте фурната на 190°С. Разбийте маслото и захарта, добавете яйцата и след това ванилията и джинджифила. (Ако нямате пресен джинджифил може да използвате 2 с. л. смлян. Добавете го когато слагате подправките в сухата смес.)
 
2. Обединете сухите продукти. Разбъркайте с кремообразната смес. Добавете овесените ядки, чипса и боровинките.
 
3. Постелете с пергаментова хартия тавичка за печене и печете 8 до 10 мин.
Най-важните съставки
брашно, бял шоколад, ванилия, джинджифил, захар, канела, кафява захар, масло, овесени ядки, смлян карамфил, сода за хляб, сол, сушени боровинки, яйце
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ